pénztárgép

Pénztárgép vásárlás beüzemeléssel? Megoldható!

Új vállalkozást indít, és szeretné könnyedén megoldani a pénztárgép vásárlását beüzemeléssel együtt? Avagy felújítja üzletét, és ennek keretein belül a régi pénztárgép is lecserélésre kerül? Akkor érdemes egy olyan céget választania, ahol nem csupán minőségi és kedvező árú pénztárgépeket szerezhet be, de azok beüzemelését is vállalják.

A pénztárgép vásárlás beüzemeléssel együtt igen ritka szolgáltatás, hiszen a legtöbb, pénztárgépekkel foglalkozó helyen csak a gépek megvásárlása lehetséges. Pedig nem mindegy, hogy ki állítja be a pénztárgépet, hiszen, ha valaki nem ért hozzá, annak komoly következményei lehetnek. Az online pénztárgépek világában, amikor az üzletnek folyamatos, online kapcsolatban kell állnia a NAV-val, elég egy apró hiba, és máris egy bírsággal kell szembenézni. A pénztárgép vásárlás beüzemeléssel együtt való igénylése viszont kiküszöbölheti az ilyen gondokat, és leegyszerűsíti akár egy új vállalkozás beindítását, akár egy régóta működő üzlet felújítási törekvéseit.

Amennyiben olyan céget keres, ahol egy helyen oldhatja meg a pénztárgép vásárlását, és a beüzemelésben is segítséget kaphat, válasszon bennünket! 15 évnyi tapasztalatunknak hála olyan pénztárgépeket tudunk kínálni, amelyek megfelelnek az összes ide vonatkozó előírásnak, tartósak, megbízhatóak, ráadásul az áruk is kedvező, és emellett a beüzemelésüket is elvégezzük Ön helyett. Amennyiben nem csupán pénztárgépet vásárol, hanem egyéb termékeink közül is választ, akkor a beüzemelés költségét részben, vagy egészben el is engedjük! Tekintse meg oldalunkon a kedvezményeket, illetve a megvásárolható készülékek hosszú sorát, válasszon, majd ellenőrizze az adott típus részletes leírásában, hogy valóban megfelel-e az Ön igényeinek!

Pénztárgép vásárlás beüzemeléssel? Velünk lehetséges! Válassza a minőséget és a kedvező árakat; válasszon bennünket! Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, vagy szolgáltatásainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!