online pénztárgép

Amit az online pénztárgépekről tudni érdemes

Hazánkban egyre jobban bővül azoknak a tevékenységeknek a köre, amik csak online pénztárgép használatával működtethetőek szabályosan. Nézzük, mi mindent érdemes tudni ezekről a berendezésekről!

Ahhoz, hogy cégének online pénztárgépet vásároljon, szüksége lesz az üzembe helyezési kódra. Ezt rögzíteni kell majd a készülékben, ami ekkor kapcsolatba lép a NAV-val, ami egy válaszüzenettel fogja üzembe helyezni a berendezést. Az online pénztárgépben minden esetben kell napi nyitást (ezzel együtt a nyitó készpénzállományt is rögzíteni szükséges) és zárást végezni. Minden pénzmozgást be kell ütni! Fontos, hogy az online pénztárgépeket évente kötelező a szerviz által megvizsgáltatni, ahol a szakemberek ilyenkor ellenőrzik a készülék állapotát, működését, ha szükséges, javítják azt.

Amennyiben online pénztárgépre van szüksége, a legjobb, ha hozzánk fordul! Cégünk nagy választékkal és kedvező árakkal áll rendelkezésére. Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen segítenek!