online kassza

Milyen az Önnek szóló online kassza?

Az online kassza kiválasztásához szeretnénk mutatni a vásárlóknak néhány alapvető szempontot. Mitől nélkülözhetetlen egy kasszagép?

A pénztárgép az adott üzlet vásárlóinak, az eladás lebonyolításának és az alkalmazottak munkájának is hathatós támasza tud lenni.

Olyan kasszagépet vásároljon, amihez modern szoftverek is csatlakoztathatóak és gond nélkül működtethetőek! Ilyen az éttermek számára tervezett vendéglátó szoftver vagy a kereskedelmi szoftver üzleteknek tervezve. Több pénztárgép is elérhető, ami kompatibilis ezekkel a rendszerekkel. Nálunk is megtalálhatóak a Fiscat Neon+ modellek, amik támogatják az alkalmazott szoftvereket.

Az online kassza legyen egyszerre felhasználóbarát és vevőbarát is. A kiszámítható működés, strapabíró kivitel mellett az is lényeges, milyen kényelmi funkciókkal rendelkezik a berendezés. A háttérvilágítás, a gyors blokk csere, a jól olvasható vevő és a kezelő kijelző vagy a könnyen felismerhető piktogramok mind segítik a gördülékeny munkát. A kasszánál nem alakul ki torlódás, a vevők sem távoznak elégedetlenkedve az üzletből.

Így biztos lehet benne, hogy jó ideig nem kell a csere gondolatával foglalkoznia!