online pénztárgépek

Online pénztárgép felülvizsgálat: ne feledkezzen meg róla!

Online pénztárgépek, gazdag választék, megbízható, modern készülékek, kedvező áron, ügyfélközpontú szolgáltatás, válasszon minket!

Az online pénztárgépekkel kapcsolatban vannak olyan kötelezettségeik a vállalkozóknak, amikről semmilyen körülmények között nem szabad megfeledkezniük. Ilyen például a berendezések éves felülvizsgálata, aminek elmulasztása miatt a cégvezetők igencsak kellemetlen helyzetekbe keveredhetnek. Ez nagy mértékben akadályozhatja a munkavégzést is, ezért érdemes jó előre feljegyezni a teendők közé az online pénztárgép felülvizsgálatát.

A felülvizsgálat rendkívül részletes és alapos, a szakemberek mindent kellően átnéznek az online pénztárgépeken. Az éves ellenőrzés során megvizsgálják, hogy a készülék küldi-e az adatokat, van-e élő kapcsolata a NAV szerverével, történt-e esetleg külső, törvényellenes beavatkozás. Emellett a szervizes szakemberek azt is megnézik, hogy az online pénztárgép a jogszabályok figyelembevételével van-e működtetve. Felmérik a készülék műszaki állapotát, ha úgy ítélik meg, kicserélik a pénztárgép adóügyi ellenőrző részének akkumulátorát. Az első éves felülvizsgálatnak a készülék üzembe helyezését követő egy éven belül kell megtörténnie.

Ha Ön is üzemeltet online pénztárgépet, ne feledkezzen meg a fontos teendőről! Amennyiben szeretne új készülékre váltani, vagy most indítja be a vállalkozását, és pénztárgépet vásárolna, ismerkedjen meg cégünk választékával! Kínálatunkban kiváló minőségű berendezésekkel találkozhat, amikkel garantált a zökkenőmentes munkavégzés. Maximálisan megfelelnek a követelményeknek, így nem érhetik kellemetlen meglepetések a berendezések használata közben. Szervizeléssel is foglalkozunk, így ezzel kapcsolatban is fordulhat hozzánk.

Fedezze fel online pénztárgépjeink kínálatát, és szerezze be új modern, készülékét megbízható vállalkozástól! Kiválasztáskor is számíthat ránk, munkatársaink készséggel segítenek eligazodni a kínálatban, így könnyedén, gyorsan megtalálhatja az ideális készüléket. Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol minden kérdésére választ kaphat.